Eropuit met De Zonnebloem

Iedereen kent “De Zonnebloem” wel, het aangepaste cruiseschip waarmee reizen worden georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking door een ziekte of handicap. Maar wist je dat vereniging “De Zonnebloem” veel meer aangepaste reizen organiseert?

Er zijn stedentrips, busexcursies en reizen naar de zon! Dit jaar zijn zeven nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het al bestaande aanbod, waaronder Barcelona, Toscane en de Noorse Fjorden. Tijdens alle reizen is de verzorging en verpleging in handen van gediplomeerde vrijwilligers uit de zorg.

Wil je weten of er iets voor je bij is? Kijk dan eens op www.zonnebloem.nl.

Lees ook:Holland America Line maakt cruises extra aantrekkelijk
Lees ook:Onlineverkoop 400.000 vluchten Brussels Airlines voor 49,99 euro
Lees ook:Website met actieve vakanties van start gegaan
Lees ook:Online vakantieplatform voor 50 Plussers gelanceerd door Visit Norway
Lees ook:Vakantiebeurs bijzondere reizen 2016 Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>