Dit doe je om zo lekker mogelijk te slapen…

In menig huishouden ligt er iemand ‘s nachts op de bank of in de logeerkamer omdat de partner oorverdovend snurkt. En dat is een kwaal die alleen maar toeneemt naarmate we ouder worden. Wat is er tegen te doen? En hoe zorg je ervoor dat je nachtrust ook echt RUST geeft? Op HLN kwam ik wat tips tegen die je maar beter in acht kunt nemen om de omstandigheden voor een fijne nacht slapen, zo optimaal mogelijk te krijgen. En die snurkende partner? Ja, zelfs voor hem of haar is er in veel gevallen een oplossing. Slaap lekker!

Lees ook:Kort en lang slapen slecht voor het hart
Lees ook:Twee uur slaap extra effectiever dan pijnstillers
Lees ook:Samen in bed slapen niet optimaal voor slaapkwaliteit
Lees ook:Zo heb je de allerbeste nachtrust…
Lees ook:Tips die je helpen te slapen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>