Goed nieuws over good old Tina Turner: géén beroerte!

In tegenstelling tot sommige berichten in de media van gisteren heeft Tina Turner (74) geen beroerte gehad. Een woordvoerder van de zangeres heeft aan de Daily Mail laten weten dat Turner in een “uitstekende en gezonde conditie” verkeert. De berichten kwamen in de wereld toen een chauffeur van Turner, genaamd Albert, maandag tegenover de Duitse krant Hamburger Morgenpost vertelde dat de zangeres een beroerte heeft gehad en dat ze haar vakantie heeft moeten annuleren, omdat ze moest herstellen. Lariekoek blijkt nu…

Haar management laat nu weten dat Turner helemaal geen vakantie op de planning had staan en dat ze ook geen chauffeur heeft gehad met de naam Albert. De 74-jarige Turner woonde donderdag nog haar albumpresentatie bij in Zürich. De Britse krant schrijft dat ze er toen erg goed uitzag. Gelukkig maar!

Lees ook:Susan Boyle ontploft weer
Lees ook:102 jarige begint nieuw leven in Nieuw-Zeeland
Lees ook:Tina Turner geeft extra concert!
Lees ook:Bejaarde man leest eigen overlijdensadvertentie
Lees ook:Bonnie St. Claire: ‘weer aan de drank en zelfmoordplannen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>