SAPMAN – Gezond en lekker voor het hele gezin!

Op 14 juni verschijnt het sapjesboek van Coca Cola Light man Andrew Cooper.

Acteur-model Andrew Cooper, bekend van onder andere de Coca Cola-reclames, geeft in Sapman meer dan 100 ideeën voor sapjes, smoothies, shots, tonics en meer. Het boek bevat informatie over de positieve gezondheidseffecten van diverse vitamines, groenten en fruit en hoe je deze essentiële voedingsstoffen op een makkelijke manier, via deze drankjes, binnen kunt krijgen. Andrew Cooper laat zien hoe je deze zonder problemen in je dagelijkse eetpatroon kunt verwerken. Voor jezelf én je gezin, want het boek bevat diverse recepten die favoriet zijn bij Andrews kinderen.

 

Lees ook:Laatste lid The Andrews Sisters (94) overleden
Lees ook:Ach…de Coca-Cola Kerstman is niet meer…
Lees ook:Jamie Oliver: Super food voor familie en vrienden
Lees ook:Eerste hulp bij kinderkwaaltjes (EHBK) tas-en boek
Lees ook:Tips en inspiraties voor buitenactiviteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>