Mosselen….. het ultieme mosselboek

Mosselen…. Vlamingen eten ze het liefst met brood. Nederlanders graag met frietjes. Maar je kunt zoveel meer met de schelpdiertjes. Piet Devriendt, mosselchef van restaurant De Oesterput aan de Belgische kust, selecteerde nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de missel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit.

 

Mosselen zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook erg gezond. Ze bevatten eiwitten, mine­ ralen, vitamines en nauwelijks vet. En met dit boek heb je meer dan 50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken. Aan de hand van schitterende foto’s legt Piet de recepten stap voor stap uit, zodat ook een niet-­ geoefende kok lekkere mosselgerechten op tafel kan toveren.

Lees ook:Regelmatig mosselen eten is gezond
Lees ook:Mosselen in currysaus (recept)
Lees ook:Het Groene Smoothie Boek: 30 lekkere, simpele en gezonde recepten
Lees ook:Snelle klassiekers met een twist
Lees ook:Oosterse mosselen uit de wok (recept)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>