Het anti-diabetesprogramma – 
Verbeter je gezondheid en verminder risico’s in 8 weken

Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in ons land, ruim 1 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Overgewicht, weinig beweging, leeftijd en aanleg vergroten de kans op diabetes.Het anti-diabetesprogramma van dr. Réginald Allouche is een wetenschappelijk onderzoek gebaseerd op een periode van 8 weken waarin je jouw gezondheid verbeterd plus het risico op diabetes verkleint.

 

Het anti-diabetesprogramma bestaat uit twee delen. In het eerste vind je de antwoorden op vragen die je mogelijk hebt (wat is diabetes, hoe wordt die behandeld…) en een test om te zien waar je staat. In het tweede deel maak je kennis met het programma zelf. Je krijg tips over voeding en lichaamsbeweging en leert in een programma van acht weken wat je dagelijks kunt doen, compleet met menu’s en recepten.

·         Stap-voor-stapprogramma
·         Inclusief 60 lekkere recepten
·         Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
·         Praktische tips over bewegen en voeding

Een onmisbaar boek voor diabetespatiënten type 2 en iedereen met een verhoogd risico!

Lees ook:HYPOinzicht.nl vergroot kennis diabetespatiënten over hypo’s en insuline
Lees ook:Onderzoek wijst uit: dubbele kans op hartziekte bij te veel zout eten
Lees ook:Yoghurt verlaagt risico op diabetes type 2
Lees ook:Online diabetes community: MyDiabetesDigital
Lees ook:Vergeetachtigheid niet perse eerste teken van dementie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>