Kleurboeken voor volwassenen: waarom ook niet?

Nee, nee, nee, ik denk niet dat je infantiel bent geworden…. Kleuren kan ook op jouw leeftijd heel veel voldoening geven! En daarom maakte Ian Andrew – Vlinders – een kleurboek voor volwassenen. Kleuren is een heerlijke bezigheid die je overal kunt doen. Er zijn maar twee regels die gelden: ontspan en kleur de tekening zoals jij het wilt! In de serie Kleurboek voor volwassenen staat steeds een thema centraal, hier is dat Vlinders. Vouw de kleurplaat open en ontdek een mooi kunstwerk om in te kleuren, inclusief achtergrondinformatie over de vlindersoorten. Wedden dat je je er uren mee vermaakt?

Lees ook:Kleur je eigen Rembrandt en zijn leerlingen
Lees ook:Kleurboeken voor volwassenen
Lees ook:De mooiste kleurboeken voor volwassenen
Lees ook:Volgend jaar minder vlinders door droogte van nu?
Lees ook:Tekenen en kleuren voor alle volwassenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>