Ouderenfonds brengt oudere breiers samen in Zaltbommel

Zo’n tachtig deelnemers van Samen Breien komen woensdag 29 juni samen in Zaltbommel om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. De ouderen ontmoeten elkaar vaker in kleine breiclubs. Nu komen ze allemaal samen om van elkaar te leren.

Samen Breien is een project van het Nationaal Ouderenfonds. Door het hele land zijn zo’n tachtig breiclubs actief, die ervoor zorgen dat ouderen elkaar kunnen ontmoeten terwijl ze samen breien of haken.

Milou van den Dool, coördinator van Samen Breien: “Breien is een heel sociale gelegenheid. Het is dan ook fantastisch dat ouderen nu nog meer mensen kunnen ontmoeten, doordat we een aantal clubs bij elkaar zetten.”

Het Nationaal Ouderenfonds wil het Samen Breien-project de komende jaren graag uitbreiden. Daarvoor zijn vrijwilligers én sponsors nodig. Van den Dool: “We kunnen nog heel veel ouderen aanhaken, die nog geen breiclub in de buurt hebben. Iedereen die daarbij kan helpen is welkom.” Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met het Nationaal Ouderenfonds.

Locatie: Valeton 9c, 5301 LW Zaltbommel
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

 

Bron: Nationaal Ouderenfonds

Lees ook:Van brei-oma’s naar Mona-oma’s
Lees ook:Ouderenfonds in actie voor kerstdiners eenzame ouderen
Lees ook:Ouderenfonds start Zilverlijn dankzij bijdrage vriendenloterij
Lees ook:Ouderenfonds lanceert 10-Stratenplan tegen eenzaamheid
Lees ook:De Goedgemutste Breicampagne van Innocent voor ouderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>