Fotoshoot Patricia Paay donderdag op SBS

De uitzending over de fotoshoot van Patricia Paay is aankomende donderdag op televisie te zien. De ophef de laatste weken hierover zal je vast niet ontgaan zijn, maar voor diegene die het gemist heeft (wat ik me bijna niet voor kan stellen!): de presentatrice liet een naaktshoot voor het mannenblad Playboy vastleggen op filmcamera, omdat ze er trots op is  ‘om te laten zien dat alles echt is’.De editie van Playboy met de shoot van de 60-jarige Patricia Paay ligt donderdag in de winkel.

Patricia is de oudste vrouw die ooit naakt poseerde voor Playboy. De kiekjes werden geschoten in een prachtig Amsterdams grachtenpand en op een landgoed in Loenen bij Nijmegen.

Het doel van de fotosessie is dat ze mensen hoopt te inspireren dat je er op elke leeftijd heel gezond, heel actief en vooral heel sexy uit kan zien.

En nu maar afwachten wat de reacties weer zullen zijn…..

Lees ook:Playboy met Patricia Paay heeft topverkoop gehaald
Lees ook:Patricia Paay in de Playboy… bloot!
Lees ook:Nu op internet: Patricia Paay eet druif met een ontblote borst….
Lees ook:Een baby voor Patricia Paay??
Lees ook:Patricia Paay wil op 80ste nog eens naakt in Playboy

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fotoshoot Patricia Paay donderdag op SBS

 1. Henk Scheffer

  Je kunt van campingzender SBS niets anders verwachten. Dit wordt gewoon een zielige vertoning.
  Je lijf is op die leeftijd aleen interessant voor mensen die echt van je houden. Een fatsoenlijke echtgenoot heeft ze echter nooit kunnen strikken. Geen wonder als je op alle gebieden totaal “fake” bent en alleen leeft voor de aandacht en uiterlijk vertoon en een IQ hebt dat niet groter is dan je schoenmaat. Het moge duidelijk zijn, dat deze uitzending niet aan mij besteed is.

    /   Reply  / 
  1. Marina

   Doe niet zo belachelijk, Henk. Je haalt nu een een hele leeftijdsgroep naar beneden! Persoonlijk zit ik ook niet te wachten op naaktfoto’s van wie dan ook. Maar ik heb respect voor deze dame, dat ze dit durft, wetende wat voor kritiek ze over zich afroept. Toppie!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>