Bang voor de computer? Klik & Tik!

Zoeken op internet, e-mailen, online formulieren invullen, downloaden. Voor de meeste mensen is dat gesneden koek. Maar nog lang niet voor iedereen. Nederland telt 1,6 miljoen mensen die onvoldoende gebruik kunnen maken van computer en internet. Voor hen is er sinds vandaag een oefenproject  Klik & Tik. Het internet op!

Een nieuw laagdrempelig online-oefenprogamma moet hen helpen beter hun weg te vinden in de digitale wereld. Er zijn nog heel veel mensen die dat eng vinden of er moeite mee hebben. Zij kunnen filmpjes met eenvoudige uitleg bekijken en daarna meteen aan de slag met praktische oefeningen. Help ze door hen te attenderen op deze site! Deze moderne communicatiemogelijkheden van het internet kunnen de eenzaamheid verdrijven van mensen die wegens ziekte, handicap of ouderdom aan huis zijn gebonden.

Lees ook:De nieuwe wandelgids Lente & Zomer van de ANWB
Lees ook:Hier kan ik uren naar kijken… Filmpje
Lees ook:SeniorWeb biedt hulp bij digitale belastingaangifte
Lees ook:Online pianoles van Cor Bakker
Lees ook:Filmpje: kat gluurt over het randje van het bed

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bang voor de computer? Klik & Tik!

  1. arlo

    ik ben benieuwt naar klik&tik

      /   Reply  / 
  2. arlo

    ik ben benieuwd hoe dat gaat?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>