Televisietip: The Shawshank Redemption

Ik weet het, deze blog is geen tv-gids, maar ik wil toch even een kijktip geven voor vanavond:

The Shawshank Redemption is namelijk een absolute aanrader. De film (een verfilming van een boek van Stephen King) wordt door veel filmkenners genoemd als een van de beste films aller tijden. Sterker nog, momenteel staat ‘ie op nummer 1 in de film top 250.Het verhaal: Andy Dufresne (Tim Robbins) betrapt zijn vrouw met een ander en wordt vervolgens beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar krijgt toch tweemaal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij wordt vrienden met een zwarte gevangene (Morgan Freeman) die spullen kan regelen. Er zijn twee dingen die hem echt op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth.

Vanavond, zondag 19 juni, 20:00 uur op RTL4

Lees ook:Het gruwelijkste zedenschandaal uit de Frans/Belgische geschiedenis (slot)
Lees ook:“Boer zoekt vrouw”, 11 nieuwe boeren
Lees ook:Oudejaarsavond vier je met je ouders
Lees ook:Afschuwelijk: 57-jarige vrouw ter dood veroordeeld
Lees ook:Nieuwe film Muppets bekeert tot communisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>