Weer even genieten van Sonja Barend: zaterdagavond – VARA

Ter gelegenheid van zestig jaar Nederlandse televisie presenteert Sonja Barend op 8 oktober nog één keer haar voorheen wekelijkse praatprogramma Sonja op zaterdag. We kunnen weer even terug naar de ‘goede oude tijd’ dus! Heerlijk! Vanuit de Rode Hoed in Amsterdam praat de ‘grande dame’ van de Nederlandse talkshows met onder anderen Daphne Bunskoek, Pieter-Jan Hagens, Joris Linssen en Coen Verbraak over de ‘kunst van het interviewen’.Ook is er en terugblik op bijzondere interviews uit de zestigjarige televisiegeschiedenig en reikt Barend de Sonja Barend Award uit voor het beste televisiegesprek van het afgelopen seizoen. Sonja Barend (1940) nam in 2006 afscheid van de televisie. Sinds 1977 presenteerde ze achtereenvolgens programma’s als Sonja’s Goed Nieuws Show, Sonja op zaterdag, Sonja op maandag, en Barend & Witteman. De eenmalige comeback van Barend is zaterdag 8 oktober om 22.25 uur te zien bij de Vara op Nederland 1.

Lees ook:Beste interviews Sonja Barend gebundeld in een boek
Lees ook:Ellen Blazer overleden: vanavond documentaire op Ned 1
Lees ook:Vanavond maakt Sonja Barend haar rentree op de Nederlandse televisie!
Lees ook:TV Agenda: terug op tv: SOS Sonja
Lees ook:Frits Barend opnieuw opa!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Weer even genieten van Sonja Barend: zaterdagavond – VARA

  1. Pingback: Beste interviews Sonja Barend gebundeld in een boek | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>