Populaire serie “Toen was geluk heel gewoon” wordt verfilmd

Zestien seizoenen is het populaire programma “Toen was geluk heel gewoon” op de buis geweest. Jarenlang trok het zo’n twee miljoen kijkers per aflevering. Het succesvolle tv-programma nam op woensdag 3 juni afscheid met een negentig minuten durende allerlaatste aflevering.

Ruim 16 jaar leefden jong en oud in 229 afleveringen mee met de dagelijkse beslommeringen van Jaap en Nel Kooijman, Simon Stokvis en meneer Harmsen. In 1999 won de serie de Gouden Televizier Ring voor meest populaire televisieprogramma.

En nu krijgt het programma een vervolg in de bioscoop. De familiefilm gaat verder waar de laatste aflevering gestopt is en zal voor nieuwe, komische en spannende scenes zorgen. Het scenario wordt geschreven door Lars Boom (Penny’s Shadow, Snuf de Hond). De film wordt geproduceerd door Infinity Film met Omroep MAX als coproducent. Just Bridge Filmdistribution brengt de film voorjaar 2013 uit in de bioscoop.

Inhoud……1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft zojuist de heroïsche WK-finale verloren van aartsrivaal West Duitsland. Het hele land is in rouw en Jaap Kooijman gooit uit pure frustratie de splinternieuwe kleurentelevisie uit het raam. Deze gebeurtenis is de opmaat voor een even komische, spannende als ontroerende familiefilm.

Lees ook:Toen was geluk… stopt, gelukkig!
Lees ook:Familiefilm “Apenstreken” in première
Lees ook:Het is over en UIT met de sigaret!
Lees ook:Willeke Alberti speelt prinses Beatrix in Sinterklaasfilm
Lees ook:Nieuw TV-programma: Marc-Marie Huijbregts tussen de wilde dieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>