Programmavergelijker Ouderen vandaag gelanceerd

Ouderenkoepel CSO heeft vandaag de Programmavergelijker Ouderen, een soort van stemwijzer speciaal voor ouderen, gelanceerd. Hartstikke handig! Op een speciale website kunnen mensen programmapunten van politieke partijen vergelijken die betrekking hebben op ouderen.
Dankzij de vergelijker is aan de hand van 40 stellingen snel op te zoeken wat politieke partijen in hun verkiezingsprogramma’s hebben staan. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld een minister voor ouderenbeleid, het persoonsgebonden budget (pgb), welvaartsvaste AOW, werkgelegenheid voor ouderen, voorrang bij orgaandonaties en gratis openbaar vervoer voor 65-plussers. De website is ontwikkeld in samenwerking met Kieskompas.

Lees ook:Kieskompas speciaal voor de standpunten over ouderen
Lees ook:Ga voor stemadvies voor de gemeenteraadsverkiezingen naar Kieskompas.nl
Lees ook:Nieuwe website informeert over beter oud worde
Lees ook:Unie KBO start lobby met oog op de verkiezingen
Lees ook:Politieke partijen verre van seniorvriendelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>