Volg de vossen live op www.volgdevos.nl

Oh, wat zijn we er toch gek op om lekker mee te koekeloeren met de natuur. Neem nou www.beleefdelente.nl. We hoeven de vrieskou niet in om toch een beetje een lentegevoel te krijgen. Maar nu is er ook www.volgdevos.nl. Lekker genieten van echte vossen in het gebied van de Oostvaardersplassen. En de eerste jonge vos is geboren. Zo bijzonder!

Lees ook:Webcams volgdevos.nl weer aan
Lees ook:Volg de vos (live) in de Oostvaardersplassen
Lees ook:Webcam bij vossenburcht: bijzondere kijk in het leven van de vossenfamilie
Lees ook:Staatsbosbeheer gaat bezuinigen op natuurwebcams
Lees ook:De film ‘De nieuwe wildernis’ is nu al een hit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>