Bravo voor Geer en Goor….. ga zo door!

Bijzonder is dat ook dit jaar weer duizenden, met name jongeren, zich aanmelden als vrijwilliger bij het Ouderenfonds, zonder dat hiervoor opgeroepen werd. “Wederom laten Geer & Goor zien dat ook jonge Nederlanders het hart op de juiste plek hebben en bereid zijn om dat in vrijwilligerswerk om te zetten, 2500 vrijwilligers, alsof het niets is. Daarnaast is met het programma ‘Geer en Goor: Waarheen, Waarvoor?’ zo’n 75.000 euro opgehaald voor het Ouderenfonds.

 

 

In de realityserie gaan Gerard Joling en Gordon als vrijwilliger op pad met ouderen met de bedoeling om hun wensen te vervullen. Hiermee brengen ze de eenzaamheid van ouderen onder de aandacht en roepen kijkers op om daar zelf ook wat aan te doen.

Het Ouderenfonds verwacht de komende tijd meer aanmeldingen. Een soortgelijk programma van Joling en Gordon ‘Effe geen cent te makken’ leverde vorig jaar uiteindelijk bijna 7000 aanmeldingen op.

Lees ook:Gerard Joling en Gordon gaan opnieuw met ouderen op pad in nieuw TV programma
Lees ook:Geer en Goor weer aan de bak voor eenzame ouderen
Lees ook:Voor een nieuwe serie: gezocht senioren die met Geer & Goor er eens uit willen
Lees ook:Gordon gewond
Lees ook:Gerard Joling in duet met Toon Hermans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>