Komt Lingo terug?

Keek je ook zo graag naar Lingo na het eten? Even lekker “uitbuiken” met een kopje koffie op de bank en mee raden met het woordspelletje? In oktober 2014 viel helaas het doek voor Lingo dat vanaf 1989 dagelijks te zien was op TV en was het uit met de pret!

Maar er is goed nieuws……

 

de groene en rode ballen vliegen ons waarschijnlijk binnenkort weer om de oren. Na een tijdelijke afwezigheid komt Lingo samen met Lucille waarschijnlijk toch weer terug op televisie.

Volgens insiders op de MIP-televisiebeurs in Cannes is het vrijwel zeker dat SBS het beroemde televisieprogramma heeft geadopteerd. De televisiezender zelf wil in het AD nog niet bevestigen dat dat inderdaad het geval is: “We maken niet bekend met wie we achter de schermen wel of niet in gesprek zijn en waarover”, wordt gemeld in een reactie. “Pas als iets echt rond is dan maken we dat bekend of bevestigen we dat.”

Lees ook:Nudisten Lingo……. wie doet ermee??
Lees ook:Na 25 jaar is het over en uit met Lingo
Lees ook:Lingo niet meer dagelijks op TV
Lees ook:Simone Kleinsma zingt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala
Lees ook:Verslavende smartphone-app ‘Draw Something’ als Tv-show?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>