Arend Jan Boekestijn presenteert zijn eerste tv-programma op RTL7

Oud-politicus Arend Jan Boekestijn gaat aanstaande zondag als tv-presentator van Succesvol Nederland aan de slag. Hij gaat in zijn eerste uitzending in gesprek met Rita Verdonk, Fred Teeven en Klaas Wiltink. Het programma is zondagochtend om 10:30 uur te zien bij RTL7. Boekestijn bespreekt de politiek en het nieuws met zijn voormalige parlementaire collega’s. Hij spreekt daarnaast met ondernemers die uitblinken in hun vak.
Nieuw terrein voor Boekestijn
Het is voor de eerste keer in zijn carrière dat Arend Jan Boekestijn een tv-programma presenteert: “Het is uitdagend, inspirerend en tegelijkertijd spannend: de gesprekken moeten kort en snedig zijn. Mensen kennen mij als een man van de nuance: rustig nadenkend en opiniërend. Het is dus nieuw terrein voor me. Ik wil de kijkers op de zondagochtend op een luchtige wijze meenemen in de wereld van het nieuws, politiek, sport en onverwachte maatschappelijk thema’s. Daarbij schuw ik de discussie niet”, stelt Arend Jan Boekestijn.

Business Class
Succesvol Nederland wordt tot eind augustus uitgezonden op zondagochtend van 10:30 tot 12:00 op RTL 7. De herhaling wordt uitgezonden op maandag van 00:45 tot 02:05. In de uitzending van zondag 10 juli schuift ook Jan Boskamp, oud-international en coach, aan tafel, onder meer om zijn visie te geven op het transferseizoen: het jaarlijkse spel van voetbalclubs om de beste spelers weg te kopen van clubs. Omdat ‘Succesvol Nederland’ in het tijdslot van ‘Business Class’ wordt uitgezonden, is er ook aandacht voor innovatieve ondernemers ingeruimd.

 

Bron: NBSA-instituut

Lees ook:De Top 10 van de populairste KRO programma’s
Lees ook:Hot news: ‘Groot nieuws in extra Sinterklaasjournaal op zaterdag 21 mei!’
Lees ook:Het allereerste Journaal op internet terug te zien
Lees ook:Werelderfgoedweekend 2014
Lees ook:Luisterboek “Sprong in het heelal”: Operatie Luna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>