iPhone: nieuws voor hebbeding-liefhebbers

Er zijn mensen voor wie er maar é´n computermerk is (Apple), één MP3 speler (iPod) en staks dus ook maar één mobiele telefoon: de iPhone natuurlijk. Commercieel een waanzinnig succes tot nu voor de fabrikant van de andere computers. Ondanks het succes van de iPhone was en is er terecht ook veel kritiek. Maar, er gloort hoop voor de echte liefhebber, al moet er dan nog langer gewacht worden op de gadget.Die kritiek betreft met name de koppelverkoop. Wie een iPhone wil, zit vast aan een telecomprovider waar Apple een contract mee afgesloten heeft. Dat zal (voorlopig) niet veranderen. Daar waar een toestel wel los, dus zonder contract, te krijgen is, is het losse toestel minstens drie keer duurder dan in combinatie met een abonnement.
Een ander punt van kritiek is het feit dat de eerste generatie iPhones gebruik maakt van trage en eigenlijk verouderde internetverbindingen. Het fijne snap ik er niet van, maar het gaat om de nieuwste snelle derde generatie netwerktechnologie die nog niet beschikbaar is op de iPhone. Wel, de algemene verwachting is dat dat probleem opgelost gaat worden. Naar verwachting volgend jaar mei komen de eerste iPhones beschikbaar met die nieuwe technologie. Als Apple-adept wacht ik daar natuurlijk op. Want hoe leuk een  iPhone ook is, met dat slome internet zoals ik nu ook al heb op mijn Nokia N73, zit ik niet te wachten…

Lees ook:Honderd nieuwe snufjes voor de iPhone
Lees ook:Goed nieuws voor mensen die wachten op de iPhone 5
Lees ook:iPhone 5 volgende week officieel in de voorverkoop
Lees ook:Uitzending Gemist via iPhone
Lees ook:Apple roept gevaarlijke opladers terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>