Het beste kookboek 2009 is van Albert Heijn

Let tijdens het boodschappen doen bij Albert Heijn even op het “Kookboek van het Jaar 2009″, prijswinnaar van het Kookboek van het Jaar 2009 verkiezing en daarnaast ook winnaar in de categorie beste Nederlands kookboek! Je scoort er enorm mee door het cadeau te doen tijdens de feestdagen, kan niet missen, leuk prijsje ook, € 14,99! Twaalf 12 maanden lekker eten is alleen bij de filialen van Albert Heijn verkrijgbaar.

De jury over 12 maanden Albert Heijn:

“Een uitgebreid en veelzijdig kookboek geschreven door drie Nederlandse coryfeeën. Goede foto’s, duidelijke recepten en achtergrondinformatie, goed bruikbaar voor een breed publiek. Toch niet middle of the road, maar leuke twists aan klassieke recepten of verrassende smaak combinaties. Je krijgt zin om er uit te koken.

Misschien vraag ik het zelf ook onder de boom…….

Lees ook:‘Kerst lukt’ bijna ‘Kerstmis’ door foutje Albert Heijn
Lees ook:Albert Heijn stopt met Euro Shopper producten
Lees ook:Cadeau-idee voor de feestdagen voor visliefhebbers
Lees ook:Albert Heijn (83) overleden
Lees ook:Albert Heijn introduceert binnenkort nieuwe Bonuskaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>