Laat je huid stralen met dit asperinemasker!

Grappig toch eigenlijk dat mensen In tijden van crisis terug grijpen naar middeltjes van vroeger. We hadden het te druk om zelf te prutsen en waarom zou je moeilijk doen als het volop in de winkels te koop is. Maar nu we steeds meer de hand op de knip moeten houden lees je steeds vaker tips van oma hoe het ook kan. Neem nu het aspirinemasker. Het supersimpele doe-het-zelf gezichtsmasker staat zelfs bij het Amerikaanse ‘Make Up Alley’ in de top 10 van meest goedkope en doeltreffende gelaatsverzorgingen, kun je nagaan. Ideaal voor mensen met een vette huid en het doet je teint stralen. Ook perfect voor (klein)kinderen met een vette acnéhuid!

Het masker is makkelijk en supergoedkoop. Het enige wat je nodig hebt is water en aspirine.

Neem vier tot vijf aspirinetabletten en stamp ze fijn. Opgelet: geen paracetamol, dat is iets anders. Neem aspirine die niet glad is en moeilijker door te slikken.

Mix al het fijngemalen poeder met water, slechts een paar druppels volstaan. Meng het tot een papje en breng het aan op een gereinigd gelaat. Laat wel de ogen vrij, en breng het meeste op de zogenaamde T-zone aan. Na dertig minuten, spoel je alles af met lauwwarm water. Eventueel voeg je honing toe aan het papje, als je een gevoelige huid hebt.

Dit papje is trouwens ook heerlijk voor de voetjes. Lees maar!

Lees ook:Paracetamol kalmeert dementerenden
Lees ook:Verwen jezelf en je huid met een masker
Lees ook:Neem je voeten onder handen
Lees ook:Ideaal: een pijnstiller waar je geen water bij nodig hebt
Lees ook:Voorkom spijt op je sterfbed en lees deze vijf punten..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>