De anti-rimpel beha zorgt voor een mooi, glad en strak decolleté!

Ja, en dat al na 24 uur hè! Weg zijn je irritante rimpels en na twee weken dragen is je huidje zelfs weer glad! Geconcludeerd na een test door het Parijse onderzoeksinstituut CERCO (Centre d’Etudes et de Recherches Cosmétologique) op verschillende vrouwen. De werking van de Nederlandse anti-rimpel beha, La Decollette is wetenschappelijk bewezen. Terwijl jij slaapt doet deze anti-rimpel bh doeltreffend haar werk.


Ontwerpster Rachel de Boer is blij, maar niet verrast door die conclusies. Haar uitvinding trok vorig jaar al in heel Europa de aandacht. Diverse media en vrouwen die de beha testten kwamen tot dezelfde conclusie.

Haar ontwerp is een nachtbeha zonder cups die de borsten tijdens het slapen op hun plaats houdt. Vrouwen die op hun zij slapen hebben ’s ochtends last van rimpels op hun decolleté. Die ontstaan doordat de borsten tijdens het slapen tegen elkaar aan worden gedrukt. Die rimpels worden steeds erger en gaan na verloop van tijd niet meer weg. De beha van de Boer voorkomt deze rimpelvorming en zorgt ervoor dat bestaande rimpels weer wegtrekken.

De ontwerpster levert sinds kort ook een speciaal ontwikkelde crème die het effect versterkt. Deze Crème de la Decollette is in samenspraak met huidtherapeuten, dermatologen en apothekers ontwikkeld en bezit tal van werkzame stoffen, die de elasticiteit en veerkracht van de huid verbeteren.

Lees ook:Hoe bestaat het: een rimpelvrij decolleté!
Lees ook:Oorlog tegen rimpels: duur, duur, duur!
Lees ook:Marlies Dekkers zoekt goede beha’s voor vrouwen met borstkanker
Lees ook:Een super anti-rimpelmiddel? Waterkers!
Lees ook:Allochtone vrouwen nemen te weinig deel aan borstonderzoek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>