Eén op de vijf 50-plusvrouwen zont topless

De 50-plusser heeft er geen moeite mee met de borsten bloot te gaan, zo blijkt uit onderzoek! Van de ondervraagde vrouwen, kiest 42% voor de bikini, 47% voor een badpak en 11% geeft de voorkeur aan een tankini. Meestal gaan er twee bikini’s of badpakken in de koffer mee. Over het algemeen kiezen vooral jongere meiden voor een bikini. Tot de leeftijd van 33 jaar dragen drie van de vier vrouwen een bikini. Vanaf een jaar of vijftig wordt massaal overgeschakeld op badpak of tankini.Oudere vrouwen gaan ook nauwelijks nog bikinidieet. Gelijk hebben ze! Ruim een derde van de vrouwen tussen 18 en 33 jaar gaat wél op bikinidieet of overweegt dat nog. Tja…dat brengt toch ieder jaar weer heel wat onnodige stress met zich mee! Oudere vrouwen lijken hun lichaam dus meer te bedekken en zich minder zorgen te maken over wat extra kilootjes, meldt De Telegraaf. Maar aan de andere kant zonnen vrouwen op latere leeftijd wél vaker topless. Gemiddeld zont één op de zes vrouwen wel eens zonder bovenstukje. Van de vrouwen boven de 50 is dat bijna één op de vijf.

Lees ook:De bikini bestaat 70 jaar!
Lees ook:Niet de borsten maar buikjes zijn het probleem
Lees ook:Vrouwen zeker in bikini als ze 59 jaar zijn!
Lees ook:Ouder wordende vrouw maakt zich druk om uiterlijk
Lees ook:“Hiep hiep hoera” voor de bikini

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>