Grijs haar is hartstikke “in”

Bij de eerste grijze haren beginnen we vaak gelijk met het camoufleren van de grijze lokken. Grijs is oud en we zijn bang om er oud uit te zien. Geen paniek, want grijs haar is hot dit seizoen! Wereldwijd kiezen steeds meer jonge vrouwen ervoor om hun haren grijs te laten verven.

 

 

Grijs haar wordt niet meer geassocieerd met oud of ouder worden maar heeft de status ‘chic’ gekregen. Combineer je grijze kapsel met sprankelende en felle kleuren in je outfit. Gebruik ook in je make-up koele kleuren en neem een opvallend brilmontuur. Dat geeft meer definitie aan het geheel. Laat je meteen een hippe coupe aanmeten door je kapper en je kunt knallen met dat grijze haar!

Een goede verzorging is wel van belang, lees daarom deze tips voor een mooie grijze bos.

 

Lees ook:Eén op tien zestigplussers geen enkele grijze haar
Lees ook:Je grijze lokken zijn een mogelijke afweer tegen kanker
Lees ook:Revolutionaire ontdekking voor het bestrijden van grijze haren
Lees ook:Grijze haren gaan tot het verleden behoren
Lees ook:Jezelf 10 jaar jonger maken door van haarkleur te veranderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>