MOAM voor HEMA 2015

Een nieuw MOAM-collectief bestaande uit drie jonge, getalenteerde designers heeft voor HEMA een 14-delige feestdagencollectie ontworpen. Het is een kwalitatieve en verfijnde collectie voor de Nederlandse vrouw en bestaat uit ideale items voor de decembermaand. De collectie is verkrijgbaar vanaf dinsdag 8 december 2015 door heel Nederland én online op hema.nl.

 

Na het succes van vorig jaar, is de collectie uitgebreid met verschillende eigentijdse en betaalbare designs, speciaal ontwikkeld voor de feestdagen. Zo zijn er verschillende, stijlvolle jurken, een driedelig pak en een comfortabele, gebreide trui. Ook zijn er accessoires ontwikkeld zoals een panty en een ketting. Daarnaast is er een opvolger voor het welbekende rookworsten t-shirt; de perfecte MOAM voor HEMA rookworsten kersttrui. Alle items zijn vervaardigd in hoogwaardige kwaliteit en met extra oog voor detail en afwerking.

MOAM is in 2013 opgericht door Martijn Nekoui, vanuit de gedachte dat Nederland veel kennis in huis heeft die overgedragen dient te worden aan een nieuwe generatie. Het is een platform dat jong talent koppelt aan de grote namen uit de Nederlandse industrie. MOAM werkt multidisciplinair binnen de verschillende culturele sectoren als mode, fotografie en moderne kunst en combineert op deze manier creativiteit met de kennis uit de industrie. MOAM ontwikkelde eerder evenementen voor de Bijenkorf, musea als FOAM en EYE en werkte samen met onder andere Viktor&Rolf, Frans Molenaar, Vogue en Doutzen Kroes. (www.martijnnekoui.com)

 

Bron: HEMA

Lees ook:Hema opent 500ste filiaal
Lees ook:Iconische HEMA T-shirts online verkrijgbaar
Lees ook:Magere rookworsten zijn moddervet
Lees ook:Online veiling met zeldzame Beatles-platenspeler
Lees ook:Na de “Hema worst” nu ook “Hema kunst”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>