Ruim 30 hippe creaties om te haken en breien van Hoooked

Hoooked haken & breien met textielgaren biedt een grote variatie aan brei- en haakpatronen voor woonaccessoires en mode-items. Van glitter clutch, zomerse tassen, sweaters en vloerkleed tot XXL-loungestoel. Alle patronen zijn gemaakt met de recyclede textielgaren van Hoooked: van Zpaghetti, RibbonXL tot EkoYarn.

 

De vele sfeerfoto’s bieden handwerksters van alle niveaus veel creativiteit om te gaan haken en breien met XL-naalden. Alle handwerkpatronen staan stapsgewijs beschreven, inclusief basisuitleg om te leren haken en breien. Daarnaast zijn de gevorderde projecten voorzien van haakschema’s. Voor haaksters en breisters van alle niveaus.

- Sfeervol lifestyleboek met praktische brei- en haakpatronen
- Inclusief stap-voor-stapillustraties van haak- en breisteken
- Ook projecten met het nieuwe eco-garen: Eco Barbante
- No waste: 100% gerecycled textielgaren!

Lees ook:Haken & breien met Zpagetti
Lees ook:Puur haken: het nieuwste boek van Maaike van Koert
Lees ook:De allerliefste poppen haak je zelf
Lees ook:Alles is haken – Heel veel accessoires in kleur!
Lees ook:Sokken breien zoals oma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>