Film/muziek: rol voor Anita Meyer in Gay Pride-film

Op een dag waarop bekend is geworden dat haar zangpartner van weleer weliswaar goed herstelt van een operatie, maar niet zal optreden op de open dag van zijn favoriete club, is ook Anita Meyer in het nieuws. De 57-jarige zangeres krijgt namelijk een filmrolletje in de komedie Chez Nous.

Meyer doet in de film ‘waar ze goed in is: entertainen’. Dat zegt regisseur Tim Oliehoek tegen Shownieuws. “Het is niet dat ze alleen maar even voorbijkomt”, legt de 33-jarige Oliehoek uit. “Het is een dag draaien en flink voorbereiden.” De komedie speelt zich af tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Hoofdrolspeler Alex Klaassen treedt op in café Chez Nous, waar hij liedjes van Meyer ten gehore brengt. De opnamen voor Chez Nous beginnen op 27 juli. De film moet volgend jaar september in de bioscopen verschijnen.

Lees ook:De Nationale Filmdagen: Nederland viert film!
Lees ook:Melanie Griffith (57) mag SM-film Fifty Shades of Gray van dochter niet zien
Lees ook:Familiefilm “Apenstreken” in première
Lees ook:Rutger Hauer wordt 65 jaar en trakteert
Lees ook:Zouden we kans maken? Twee Nederlandse Oscarinzendingen bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>