Vette boete voor de Rolling Stones

Zondagavond stonden de Rolling Stones op de planken in Londen met het eerste concert in een reeks jubileumshows. “De rockers, die hun vijftigjarig bestaan vieren, vertoonden behalve hun rimpels weinig tekenen van veroudering en stonden maar liefst tweeënhalf uur op het podium” ….. zo meldde mijn college eergisteren. Niet wetend dat de rocklegendes er geen genoeg van konden krijgen en zelfs een half uur langer door speelden. En dat kwam ze duur te staan…..

 
Het eerste reünieconcert in Londen moest zondag om 22.30 uur stoppen maar de Stones speelden door tot na 23 uur. Gevolg: de lokale autoriteiten leggen de band een boete op van 200.000 pond, omgerekend ruim 247.000 euro. Veel problemen zal de band daar niet mee hebben. Alleen al aan tickets bracht het concert, waar de Stones  optraden met oud-Stonesleden Bill Wyman en Mick Taylor, ruim 10 miljoen euro op.

Maar toch…..

Lees ook:Rolling Stones-jubileum: 50+
Lees ook:Pinkpop kleurt grijs
Lees ook:Paul McCartney geeft concert in het Gelredome
Lees ook:Optreden Rolling Stones op Pinkpop gaat door
Lees ook:50 jaar The Rolling Stones! Dat wordt gevierd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vette boete voor de Rolling Stones

  1. gold price

    Geopend van 10.30-16.30 uur Entree: volwassenen euro 5,-, 65 euro 4,00 kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding) U kunt hier een kortingbon van euro 1,- p/p downloaden. Lukt het niet de pdf te openen, klik dan hier voor een kortingbon op jpg file.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>