Iemand interesse in het kristal van Bram Moszkowicz?

Hoe gênant…  De spullen van niemand minder dan Bram Moszkowicz worden openbaar geveild. Dus als je graag zijn televisie of kristal wil hebben, dan kun je er 3 december op bieden. De opbrengst gaat naar de Belastingdienst. Mijnheer de Advocaat heeft het namelijk niet helemaal netjes gespeeld, het leven. Met een kort geding probeerde hij nog de veiling tegen te houden. Volgens zijn advocaat Loonstein zijn de spullen primaire levensbehoeften en vertegenwoordigen ze een geringe waarde. Kristal. Eerste levensbehoefte. Juist. De voorzieningenrechter heeft besloten dat de verkoop niet mag plaatsvinden bij Moszkowicz thuis.

Lees ook:Tuchtraad beslist: Advocaat Bram Moszkowicz uit ambt gezet
Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond bij Pauw & Witteman
Lees ook:Moszkowicz: speelfilmdebuut in ‘Leve Boerenliefde!’
Lees ook:Bied mee op de spullen van Marlene Dietrich!
Lees ook:Kievietseieren mogen in Friesland toch geraapt worden…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>