James Last gaat nog één keer op tournee

Jeetje….. James Last. Ik zou er toch nooit meer aan gedacht hebben en dat terwijl zijn muziek vroeger bij ons thuis dagelijks door de huiskamer schalde! Mijn vader was gek van de man!

Ondanks zijn hoge leeftijd (85) is de Duitse orkestleider nog altijd actief. In 2013 ging hij op tournee door Europa met “The Last Tour 2013 – Einmal noch”. Vanaf maart 2015 staat een tournee door Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk in de planning.

 

Last, die op 17 april 86 wordt, had zich voorgenomen te blijven optreden zolang het ging. “Ik word er niet jonger op. Daarom zal dit mijn laatste tournee zijn.”Hij treedt al zo’n vijftig jaar op.

De optredens gaan op 22 maart van start. Hij treedt op in Duitsland en Oostenrijk en staat op 31 maart en 1 april in de befaamde Royal Albert Hall in Londen. In 2011 stonden Last en zijn orkest in de Antwerpse Lotto Arena.

James Last, echte naam Hans Last, moest vorig jaar met spoed worden geopereerd aan een darmontsteking. Hij viel 15 kilo af, maar is nu klaar voor een afscheidstournee. Hij verklaarde woensdag lang te hebben nagedacht over een afscheid. Last zei te beseffen dat eens het moment komt “dat het niet meer zo gaat”.

 

Lees ook:James Last overleden
Lees ook:Die goeie ouwe Lotto: populairder dan ooit!
Lees ook:Slecht nieuws over André Rieu
Lees ook:Arnhemmer wint 2 keer loterij in 1 week
Lees ook:Bizar… discriminerende zigeunersaus bij de barbeque

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>