Alle radiozenders op 1 website

Dit is handig……vanachter je computer naar de radio luisteren en alle radiozenders in één overzicht op een site. Op Senioren.nl kun je lezen hoe je makkelijk van de ene naar de andere radiozender kunt wisselen als de muziek je op dat moment even niet aanstaat, of als je gewoon even een andere muzieksoort wilt beluisteren.

Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:Week van de Jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:De Week van de Jaren 60
Lees ook:Radio 5 Nostalgia-oeuvreprijs voor Anita Meyer
Lees ook:Website speciaal voor medioren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>