Patricia Paay in de Playboy… bloot!

Is dat feest, Patricia Paay toont haar lichaam niet alleen aan jongere mannen, nee,  heel Nederland kan haar binnenkort bloot in het decembernummer van de Playboy zien. De 61-jarige diva beweert het oudste Playboy model ooit te zijn. De foto’s zijn gemaakt door haar vaste fotograaf Govert De Roos, in een ‘ouderwetse’ setting. In 1984 en 1996 poseerde de zangeres al eens eerder in het blad. Patricia Paay ontkende het eerder deze week nog nog, maar een uitgelekt persbericht van het blootblad zou het nieuws hebben bevestigd, zo meldt RTL Boulevard.

Hiermee komt ze naar eigen zeggen in het Guinness Book of Records. Ze heeft grootste plannen. Zo hoopt ze op de bank bij Oprah Winfrey te worden uitgenodigd.

Lees ook:Nu op internet: Patricia Paay eet druif met een ontblote borst….
Lees ook:Playboy met Patricia Paay heeft topverkoop gehaald
Lees ook:Penney de Jager ook al bloot in Playboy? Who’s next?
Lees ook:Patricia Paay heeft hond terug!
Lees ook:Een baby voor Patricia Paay??

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>