Yolanthe Sneijder-Cabau als Ivo Niehe?!

Of je nou een liefhebber bent van Ivo Niehe of niet, iedereen zal het er toch over eens zijn dat de presentator een absolute vakman is, die met zijn TV Show al vele jaren een televisieprogramma neerzet dat staat als een huis. Dan is het natuurlijk best een eer als je wordt gezien als een mogelijke opvolger. Het overkomt Yolanthe Sneijder-Cabau. Na programma’s als Twinzz, Te Leuk Om Waar Te Zijn, Het Ei Van Columbus, Het Buma Harpen Gala, Mijn Vader Is De Beste, Het Nationaal Songfestival en het TROS Stedenspel presenteert Yolanthe vanaf het voorjaar van 2011 Yolanthe’s TV Show op 3.

Het programma is een jongerenversie van de TROS TV Show van Ivo Niehe. Niehe ziet het in ieder geval helemaal zitten: ‘Yolanthe is bij uitstek geschikt voor dit programma. Het definitieve bewijs daarvan kregen we tijdens de inmiddels afgemonteerde, zeer geslaagde eerste proefuitzending.’ Volgens Ivo Nieke gaat de show een succes worden. ‘Yolanthe heeft in haar manier van optreden en interviewen iets absoluut authentieks en ze is ambitieus, leergierig en oprecht geïnteresseerd in haar gasten.

Lees ook:De moeder van Jan Smit is boos….
Lees ook:Eindelijk een Gouden Ring voor Paul de Leeuw
Lees ook:Na Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen nu ook Patricia Paay en Adam Curry uit elkaar
Lees ook:Oproep aan Livera: wie wordt de 50-plus Yolanthe?
Lees ook:Spits! verzamelde 50 weetjes over jubilerende Tros

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>