50PLUS partij heeft weinig voordeel aan stemwijzer

De nog kersverse politieke partij 50PLUS heeft problemen met de Utrechtse stemwijzer voor de Provinciale Statenverkiezingen. 50Plus is een net opgerichte ouderenpartij, die in alle provincies meedoet aan de Statenverkiezingen van 2 maart. En nou kan zo’n stemwijzer hartstikke handig zijn, als je er amper bij uit de verf komt, werkt het alleen maar tegen je. En dat schijnt de 50PLUS partij nu dus te overkomen…Volgens de partijleiding staat er in de Utrechtse stemwijzer te weinig over de problemen waar ouderen mee te maken hebben. Daardoor zouden gebruikers van de stemwijzer bijna nooit bij de 50Plus-partij uitkomen, zegt de partij zelf. Wordt ongetwijfeld vervolgd….

Lees ook:Wederom online: de StemWijzer
Lees ook:Verkiezingen op komst: stemwijzer weer online
Lees ook:Nagel zit nieuwe politieke partij 50Plus voor
Lees ook:Onrust binnen de partij 50PLUS
Lees ook:Provinciale Statenverkiezingen….veel ouderen weten het niet meer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>