Fijn vooruitzicht: “de Lente wordt droog en zonnig”

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik word hier blij van: volgens voorspellingen van Meteovista wordt het voorjaar van 2011 zonnig en relatief droog met temperaturen rond normale waarden voor de tijd van het jaar, gemiddeld zo’n veertien graden Celsius in De Bilt in maart, april en mei. Hoewel het een voorspelling blijft, zegt het weerbedrijf dit keer “relatief zeker” te zijn van de prognose. “Alle theorieën en modellen zijn met elkaar in overeenstemming”, aldus woordvoerder Rolf Schuttenhelm van Meteovista op NU.nl. Volgens meteoroloog Hans Roozen wordt het zachte lenteweer veroorzaakt door de relatief lage temperaturen van het water in de Noordzee en delen van de Atlantische Oceaan. De lente begint volgens de verwachtingen ook vroeg, vooral in maart en april is er veel kans op zon.

Lees ook:Het lenteweer komt eraan!!!
Lees ook:Warm voorjaar verwacht
Lees ook:Lente op komst!
Lees ook:Schaatsweer verwacht!
Lees ook:Kruidnagels inslaan tegen de wespen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>