Ik ben niet alleen een ‘weer-zeurpiet’!

Ik weet het, niets typisch Nederlands is me vreemd… Zo ben ik redelijk snel geneigd me negatief uit te laten over het weer als het (weer eens) niet zo mooi is als voorspeld / waar ik op had gehoopt. Aan de andere kant: ik laat het ook gerust weten als het wél naar mijn m’n zin is. Zoals nu bijvoorbeeld. Goed, het is waarschijnlijk te fris om aan het strand te gaan liggen, maar het is wel echt heerlijk weer om buiten bezig te zijn. Daar kan zelfs de straffe bries niets aan veranderen! En nu maar hopen dat het vanavond ook nog zo is, dan ga ik lekker een stuk fietsen!

Lees ook:Een avond zonder live WK-voetbal op televisie…
Lees ook:Grasvlekken…
Lees ook:De zondagmiddag van Nederland: Ajax – FC Twente
Lees ook:‘Beleef de Lente’…het ene na het andere ei is uitgekomen
Lees ook:Lachen gieren brullen om deze echte Jut & Jullen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>