Meer stylussen verkocht door Draw Something-app

Een ‘stylus’… Ik had eigenlijk geen idee wat het was, maar ze gaan als warme broodjes over de toonbank. De verkoop van losse stylussen voor apparaten met touchscreens is explosief gestegen door de populairiteit van het spelletje Draw Something. Dat meldt Tweakers.net op basis van cijfers van Belcompany. Draw Something ken ik natuurlijk wel…Draw Something is een tekenspelletje voor op smartphones en tablets. Het is een soort digitale versie van Pictionary. Een gebruiker moet een tekening maken en de tegenspeler dient te raden wat er getekend is. Volgens Belcompany is de omzet uit de verkoop van stylussen de afgelopen weken vervijfvoudigd. De pennetjes kunnen handig zijn om preciezer te tekenen. Draw Something bestaat inmiddels ruim een maand en is al meer dan 30 miljoen keer gedownload.

Lees ook:Verslavende smartphone-app ‘Draw Something’ als Tv-show?
Lees ook:Nieuwe frisse wind door vertrouwde Blokker
Lees ook:Al eens gedacht aan een maandje ‘alcoholvrij’?
Lees ook:Nederland kan zonder Sonja Bakker
Lees ook:Kwart miljoen euro voor plattegrond Titanic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>