Eenvijfde koopkrachtverlies voor Duitse AOW’ers

Denk je dat wij het hier slecht hebben zo met alle bezuinigingen en die rotcrisis? Denk dan  maar even aan onze buurtjes in Duitsland. Want die hebben het ook niet makkelijk, zo lees ik hier. Sinds de eeuwwisseling hebben de Duitse AOW’ers namelijk een vijfde van hun koopkracht verloren. Da’s niet misselijk zeg! Lees hier over het hoe en wat en als je er behoefte aan hebt kun je er nog je mening geven ook!

Lees ook:6% koopkrachtverlies voor ouderen
Lees ook:Gepensioneerden voelen de plannen van het kabinet voor 2014 in hun portemonnee
Lees ook:Het Ouderenfonds start Ouderenpanel
Lees ook:Korting voor ouderen onder vuur
Lees ook:Kleinkinderen bron van ziektekiemen en bacteriën

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>