Beelden van Simon en Tiny Carmiggelt terug in De Steeg

Een jaar na de diefstal van het kunstwerk ‘Simon en Tiny Carmiggelt’ zijn de gerestaureerde beelden woensdagmiddag teruggeplaatst in het dorp. De feestelijke onthulling gebeurde precies een jaar na de diefstal van de beelden. De beelden werd kort na de diefstal in stukken gezaagd teruggevonden. Het herstel en de terugplaatsing is een initiatief van de stichting Carmiggelt Terug op Steeg. Die zamelde 15.000 euro in om het herstel van de beelden te bekostigen. De gemeente Rheden verdubbelde het bedrag om de kosten volledig te dekken.

Lees ook:Stedentrip naar Londen?
Lees ook:Profiteer nu nog van de spaarloonregeling!
Lees ook:Mies Bouwman-special voor de 80-jarige “koningin van de Nederlandse tv”
Lees ook:Niet zo aardig: vrouw verbrast geld van bejaarde…
Lees ook:65-plusser kan tot 380 euro extra kwijt zijn aan medicijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>