Lokale ouderenpartijen moeten 50Plus versterken

De leden van ouderenpartij 50Plus leggen zich er niet bij neer dat hun partij verstek laat gaan bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, lees ik zojuist in de Volkskrant. Ze richten daarom her en der lokale ouderenpartijen op, waaronder de OPA in Amsterdam.’Het is een versterking van 50Plus, omdat de partij zich zo kan wortelen in de samenleving’, zegt Olaf Tulen uit Zoetermeer, een van de initiatiefnemers. ‘Als mensen gewend zijn om voor de gemeenteraad op een ouderenpartij te stemmen, zullen ze dat bij landelijke verkiezingen ook sneller doen. Aan de andere kant slaat het niet terug op de partij 50Plus als een gemeenteraadslid een greep zou doen in de kas.’ Ik denk dat het een goede zaak is! Het is een te grote doelgroep om geen stem te geven. Lees het gehele artikel op De Volkskrant.nl.

Lees ook:Krol moet 50PLUS lijstduwer worden!
Lees ook:Het gaat niet goed met de 50Plus Partij
Lees ook:50Plus Partij staat er bar slecht voor
Lees ook:50-plussers hebben behoefte aan nieuwe ouderenpartij
Lees ook:50PLUS partij heeft weinig voordeel aan stemwijzer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>