Te koop: bijna nieuwe Volvo’s van de kroningsdag

Op zoek naar een luxe nieuwe auto, met een mooi verhaal? Dan moet u misschien nu uw kans grijpen: De Volvo’s die zijn gebruikt bij de inhuldiging van Willem-Alexander zijn te koop. Autodealers verspreid over het hele land doen de wagens voor een ‘spotprijs’ van de hand, meldt het AD. De superluxe auto’s worden geleverd met massagestoelen, hebben nauwelijks kilometers op de teller en hooggeplaatste gasten als Kofi Annan en leden van het Belgische koningshuis hebben erin rondgereden. Volvo stelde 15 ‘kroningsauto’s’ beschikbaar voor de inauguratie van Willem-Alexander en die staan nu te koop.

‘We hebben het over een auto die nieuw ruim 71.000 euro heeft gekost’, aldus verkoopadviseur Alexander Snoodijk van Volvo-dealer Olov. Sommige wagens hebben nog eens duizend kilometer op de teller, maar er is gemiddeld al 12.000 euro op afgeschreven. Bij Snoodijk verwisselt de kroningsauto voor zo’n 57.000 euro van eigenaar.

Lees ook:AD presenteert serie Ons Koningshuis
Lees ook:Nederlanders hebben vertrouwen in koningin Beatrix
Lees ook:Verkiezing ‘Wrak van het jaar’
Lees ook:Koning Willem Alexander nog in 2013 op euromunt
Lees ook:Pientere pook bestaat vijftig jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>