Cabaret: Youp van ‘t Hek plant weer oudejaarsconference

De oudejaarsconference… een stijl apart in het cabaretwereldje. Eén van de cabaretiers die het meermalen met vrij veel succes heeft gedaan is Youp van ‘t Hek. Vorig jaar deed hij het niet en ook dit jaar zal Van ‘t Hek niet op zijn manier terugkijken op het jaar. Toch heeft de ervaren rot weer plannen voor een oudejaarsconference. Die moet volgend jaar gaan plaatsvinden, bevestigt zijn impresariaat. “Youp heeft dat inderdaad in een interview geroepen. Het is het plan, maar meer dan dat nog niet”, zegt zijn impresariaat. Van ‘t Hek verzorgde in 2011 voor het laatst een oudejaarsconference. “Hij doet het eens in de zo veel jaar en het is nu weer twee jaar geleden.” Waar en wanneer Van ‘t Hek met zijn oudejaarsconference van 2014 op gaat treden, is nog niet bekend. “Die data verwachten we in mei bekend te kunnen maken.”

Het zou de achtste maal dat de cabaretier, die volgend jaar zestig wordt, een oudejaarsconference voor zijn rekening neemt. De eerste keer was in 1989, de laatste keer was in 2011. Op dit moment staat Van ‘t Hek nog in theater Carré in Amsterdam met zijn voorstelling Wigwam. In april en mei maakt hij nog een kleine tournee met schrijver Thomas Verborgt.

Lees ook:Grieperige Youp van ‘t Hek moet voorstelling in Lelystad afbreken
Lees ook:Matthijs van Nieuwkerk en Youp van ‘t Hek redden bejaarde
Lees ook:Youp van ‘t Hek schrijft voor Sinterklaasactie van Douwe Egberts
Lees ook:Filmnieuws: Youp van ‘t Hek ‘speelt’ Obelix in nieuwe Asterix-film
Lees ook:Gelukkig alles weer goed met Youp van ‘t Hek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>