ANWB waarschuwt voor druk Pinksterweekend

Het kon weleens een druk weekendje worden op de Nederlandse wegen: Dagjesmensen en vakantiegangers trekken er waarschijnlijk massaal op uit en dus waarschuwt de ANWB voor druk pinksterweekend op de weg. De bond verwacht dat 800.000 Nederlanders er een paar dagen op uit trekken, zo liet de bond maandag weten.

Vooral vrijdag wordt het druk, met name op de wegen naar de Veluwe, rond Arnhem en Nijmegen, en naar het zuiden van Nederland. Op Tweede Pinksterdag keren de vakantiegangers weer terug en wordt het druk op de wegen huiswaarts. Bovendien wordt het mogelijk tropisch warm en dus zullen veel mensen verkoeling zoeken aan stranden en zwemwatertjes. Ook daar kan het druk worden.

Lees ook:Uren sturen… Fileleed op Zwarte Zaterdag
Lees ook:Op vakantie? Weer zwarte zaterdag op komst met ‘heul veul files’
Lees ook:Levensgevaarlijke wegen: ANWB-onderzoek onder weggebruikers
Lees ook:Gezelligheid in Frankrijk: meer dan 500 kilometer files…
Lees ook:Prachtig paasweekend zorgt voor enorme drukte op de wegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>