Amerikaanse countryzangeres Lynn Anderson overleden

De Amerikaanse zangeres Lynn Anderson is op 67-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand in een ziekenhuis in Nashville, Tennessee. Ze had longontsteking gekregen na een reis naar Italië. Waarschijnlijk zijn de gevolgen daarvan haar fataal geworden. De countrysong (I never promised you a) Rose Garden werd een nummer-één-hit in onder meer Duitsland, Noorwegen, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. In het Verenigd Koninkrijk bereikte de song nummer drie. In de Nederlandse hitparade bereikte “Rose Garden” nummer 2 op 6 en 13 februari 1971. Het nummer leverde Lynn Anderson een Grammy Award op. Zij werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke countryzangeres van 1971.

Lees ook:De snor het symbool van prostaatkanker
Lees ook:Themaland Keukenhof 2013 – Verenigd Koninkrijk
Lees ook:Frankrijk trekt meeste bezoekers…ter wereld!
Lees ook:Klassieker Gone with the wind (1939) wint beste filmkus en filmquote
Lees ook:Eilandengroep Samoa verandert van datum (!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>