Nostalgie……Twix heet weer even Raider

Waan je even in 1991……..toen aten we de chocoladereep Raider. En ineens was ie weg. Tenminste, de naam dan. Eigenaar Mars besloot dat Raider in Europa Twix moest gaan heten, net als in de VS. Veel mensen bleven de Twix gewoon Raider noemen. Zoiets blijft gewoon hangen. Net als de zakjes”Treets”. Dat werden ineens M&M’s. Ik noem ze nog steeds Treets. 

Maar goed: De chocoladereep Raider komt weer eventjes terug!

 

 

Marketingdeskundige Tim Smits noemt het in de Vlaamse krant De Morgen ‘een slimme stunt’. Volgens de docent verkoopt nostalgie, maar moet het niet te lang duren. “Een product drie jaar lang in een retroverpakking steken, werkt niet. Maar wanneer het gelimiteerd en schaars is, zet het aan tot aankoop”, aldus de docent aan de Universiteit van Leuven.

 

Lees ook:“Slimme fiets” helpt ouderen om veilig te blijven deelnemen aan het verkeer
Lees ook:Autoverkoper (100 jaar!) werkt nog elke dag!
Lees ook:Basic Instinct: sliploos Playboy-model interviewt premier
Lees ook:Maak van je beeldscherm een gezichtsbruiner
Lees ook:Marokkanen rolden in 2007 1,7 miljard joints

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>