Vetrollen redden hond

Dat vetrollen  je leven kunnen redden, daar had je nooit bij stilgestaan hè?! Echt waar, het is een hond in de Amerikaanse staat Wisconsin triest genoeg overkomen. Het beest zat een hele nacht vastgevroren aan de stoep. Wonder boven wonder overleefde het diertje het; de politie denkt dat hij dit te danken heeft aan zijn vetrollen. Het beest weegt namelijk zo’n zestig kilo.

De bordercollie Jiffy was ‘s nachts buiten laten staan door zijn baasje. Volgens de beheerder van het asiel waar Jiffy nu verblijft heeft het dier zijn overleven te danken aan zijn gewicht.

Het dier werd bevrijd door warm water over zijn rug te gieten, waardoor hij weer ontdooide.

Het 59-jarige baasje van de hond is gearresteerd. Zij wordt verdacht van verwaarlozing van een dier. De vrouw beweert dat ze de hond niet meer binnen kon halen, maar dat ze in plaats daarvan om de paar uur is gaan kijken hoe het dier het maakte.

Lees ook:Honden (en baasjes) met overgewicht gezocht!
Lees ook:Hond houdt gezondheid van de oudere mens in de gaten
Lees ook:EH… Politie wanhopig door poepende hond
Lees ook:Warm weer is gevaarlijk voor honden
Lees ook:Hond snikt bij graf oma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>