Zij is niet dood, zij leeft!!

In China is een vrouw die dood verklaard was opnieuw tot leven gekomen in haar doodskist. De vrouw was zogezegd gestorven aan longkanker en lag 21 uur in een kist te wachten op haar begrafenis. De echtgenoot van de vrouw en haar familie namen een laatste keer afscheid toen ze luid gebonk uit de kist hoorden. Iedereen was geschokt om de vrouw opnieuw levend te zien. Volgens de dokters is deze vergissing te wijten aan de verregaande vorm van longkanker. Daardoor leek het alsof de vrouw overleden was.

Reden temeer er nog eens goed met m’n kinderen over te praten. Hoe lang liggen we hier in Nederland opgebaard? Vier of vijf dagen toch? Ik wil dat ze iedere dag even m’n pols komen voelen als ik zo lig……….. of ik neem een kist met een alarmknop!

Lees ook:Ria Brieffies overleden
Lees ook:Politie ‘redt’ overleden oma uit brandend huis
Lees ook:Het gruwelijkste zedenschandaal uit de Frans/Belgische geschiedenis ((15)
Lees ook:Opmerkelijke begrafenis…… op motor in glazen kist
Lees ook:Hij is niet dood, hij leeft…….!!!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>