Succesvol daten als je wat ouder bent, doe je in je badpak!

Ben je al wat ouder en alleen en heb je behoefte aan een date? Dan raad ik je aan dit verhaal even te lezen. Want dan begrijp je meteen dat je je beter zo minimaal mogelijk kunt kleden voor je profielfoto op een datingsite! Niets keurig mantelpakje: haal gewoon je badpak uit de kast. Al twee jaar stond de Louise ingeschreven bij een datingbureau voor senioren, seniorfishdating.co.uk. De vrouw uit Glasgow was dertig jaar lang samen en getrouwd met Gerry Leech, tot die drie jaar geleden op 63-jarige leeftijd plots kwam te overlijden. Maar slechts een handvol mannen reageerden op de oproep van Louise, in het echte leven schrijfster van romantische fictie, voor een leuke man. Tot ze naar Marks en Spencer trok en zich daar voor nog geen veertig euro een ééndelig rood badpak aanschafte en zichzelf fotografeerde voor op de site.“Ik kon gewoon niet geloven dat al die mannen ineens helemaal wild werden. Mijn leven staat op z’n kop, alleen door een zwempak!”, zegt Leech aan de Scottish Sun. Haar inspiratie vond Louise bij actrice Helen Mirren, van wie ze vakantiekiekjes zag in een rood, zij het tweedelig, badpak. “Het was moeilijk mijn leven weer op te pakken na de dood van mijn man. Maar nu ik zoveel reacties heb gekregen, heeft me dat enorm veel vertrouwen gegeven.”

Lees ook:Dress Red Day vandaag…. draag rood!
Lees ook:De bikini bestaat 70 jaar!
Lees ook:Nostalgie……Twix heet weer even Raider
Lees ook:Honderden studenten blijven in bed op Blue Monday
Lees ook:Catherine Keyl komt online terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>