Mel Gibson en George Clooney niet mooi genoeg voor Simon Cowell

Simon Cowell is weer genadeloos hard. Hij laat zich duidelijk uit over George Clooney, als er gesproken wordt over iemand die zijn leven zou moeten verfilmen : “George is knap genoeg, maar heeft wel Botox nodig”, aldus het X Factor-gezicht over de Amerikaanse acteur die twee jaar jonger dan hem is. Nou, daar zou ik het volgende over willen zeggen: Jij hebt de looks niet en daar helpt geen botox meer aan!”“Het moet natuurlijk iemand zijn die heel erg knap is. Ik zei altijd dat Mel Gibson mij moest spelen, maar hij is niet zo knap meer.” Misschien  moet Simon een nieuwe spiegel kopen. Of zou het lollig bedoeld zijn?

Lees ook:Ook de doden willen er goed uitzien
Lees ook:The Music of Simon & Garfunkel
Lees ook:The Beatles als…pannenkoeken! (filmpje)
Lees ook:Overactieve blaas? Botox helpt tegen incontinentie
Lees ook:Vivienne Westwood: arme mensen moeten geen goedkope kleding kopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>