In drie maanden tijd papa, opa en overgrootvader!

In bijna drie maanden tijd vader, grootvader en overgrootvader worden….. Dat hoor je niet vaak! De zestigjarige Brit Patrick Sloan is zo’n uniek geval. Van eind maart tot begin juni bevielen zijn vrouw, dochter én kleindochter. De baby’s zijn allemaal jongens.

 

 

Ga je bijna met pensioen, kun je opnieuw volop in de luiers duiken. Waar heeft een mens zin in! Het was trouwens geen verrassing toen productieve Patrick te horen kreeg dat zijn vrouw zwanger was. Kort daarna werd bovendien bekend dat ook zijn dochter en kleindochter in blijde verwachting waren.

Patrick’s zoon Ethan werd eind maart geboren. Begin juni zag zijn achterkleinzoon Mason het levenlicht. Twaalf dagen later was het de beurt aan kleinzoon Leonard om zijn opwachting te maken.

Patrick was een beetje bang van de reacties uit zijn omgeving, maar dat bleek reuze mee te vallen. Iedereen was opgetogen over de komst van de drie spruiten in zijn familie. De man heeft al drie volwassen kinderen en zes kleinkinderen.

Lees ook:Einde oefening Peter Jan Rens en Virginia
Lees ook:En ineens is je opa je oma!
Lees ook:Oudste blogster (108!!) blogt niet meer
Lees ook:Oudste vrouw Europa overleden
Lees ook:De oudste vrouw ter wereld is niet meer…

1 Reacties // Reageer

One thought on “In drie maanden tijd papa, opa en overgrootvader!

  1. Toontje

    Hoe oud is de vrouw van deze zestigjarige Brit Patrick Sloan die in maart bevallen is?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>